Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny

Historisk arkiv Dette innholdet er arkivert og vil ikke bli oppdatert.

I dag ble vårt nye nettsted www.helsetilsynet.no lansert. Vi håper det nå skal bli lettere å finne den informasjonen du trenger. Til å hjelpe deg har vi blant annet installert et Google-internsøk, laget muligheter for filtrering av dette søket og sortert alle tekster på emner.

En annen viktig nyhet er at vi nå legger ut en rekke anonymiserte tilsynssaker. Målsettingen er å vise offentligheten hvor lista ligger når vi gir helsepersonell de ulike reaksjonene.

Det nye nettstedet har fortsatt samme hovedmålgruppe som tidligere. Dette er ansatte, eiere og drivere i tjenestene. Men også media, politikere og ikke minst publikum når det gjelder rettigheter og klager, er viktige målgrupper for oss.

Det nye nettstedet er ikke helt ferdig, et godt nettsted vil alltid være i utvikling. Det kan derfor godt være at du ikke finner alt du ønsker allerede nå. Send oss i så fall en e-post til . En del tekniske ting vil vi først kunne få på plass etter at nettstedet er på lufta. Vi ber dere derfor ha litt tålmodighet med oss, særlig første uka.